Helt enkelt smarta
förlängningsbara

förlängningsbara markskruvar

ingen betong . stabilt . snabbt

 Markskruvar

BAYO.S erbjuder lösningar inom alla byggområden, från hemmaprojekt till storskaliga kommersiella projekt. Markskruvarna undanröjer behovet av betong och gör det möjligt att inom några minuter färdigställa lösningar.

Varför BAYO.S?

Den unika bajonettfattningen gör att detta markskruvsystem kan skräddarsys till önskad tillämpning och anpassas till de eventuella omständigheter man stöter på i mark och terräng.

Fördelar

Grundarbetet går snabbt och enkelt

Det går snabbt med BAYO.S markskruvar. Varje staketstolpe kan monteras på bara 5 minuter.

Markskruvar sparar tid och förenklar ditt arbete. För att anlägga fundamentet till din konstruktion behöver du bara vrida ner skruvarna i marken på den plats där du ska bygga.

Kvalitet till ett jättebra pris

BAYO.S markskruvar är mer lätthanterliga än betong och gör det möjligt för dig att anlägga ett fundament med kvalitetsdelar av hållbart stål.

Det innebär mer tid och pengar över för dig och din familj. Ovärderligt.

Inget mer grävande eller betonggjutande

Du behöver inte längre slita med att gräva hål, frakta bort jordhögar, blanda betong och att sitta och vänta på att den ska hårdna. Nu kan det göras mycket enklare. Markskruvens metallspets tränger till och med igenom stenig mark och har gängor som för den på plats.

Markskruvar kan belastas direkt så att du omedelbart kan fortsätta ditt arbete. Du mäter ut platsen och skruvar ner markskruvarna vid markeringarna och kan direkt börja bygga ett nytt staket, växthus, trädgårdsförråd eller en gunga till barnen ...

Värna miljön

BAYO.S markskruvar är ett renare alternativ än det traditionella betongfundamentet.

Från den erforderliga prepareringen av byggnadsytan till installation är markskruven enkel att använda. Inget kvar i marken den dagen då du ska ta bort det du byggt.

Projekt

Staket
Altaner
Parasoll/Torkvindor
Lekredskap
Förråd och växthus
Pergola

BAYO.S markskruvar